• DOBOT.nu

  Webontwikkeling
 • Secretbox.com

  Webontwikkeling
 • LaQlub.com

  Webontwikkeling
 • BenQ-Shop.com

  Webontwikkeling
 • AR-DS

  Webontwikkeling
 • Yannick Huy

  Webontwikkeling
 • DOBOT.nu

  Een wereld vol innovatie

  DOBOT.nu is gespecialiseerd in Robotica; het vergt nu eenmaal een behoorlijke basiskennis om Robotica onder de knie te krijgen. Wij hebben de expertise om u verder te helpen met cursussen op locatie.

  Educatiepartner

  We zijn ervoor om scholen en educatieve instellingen op te leiden met lessen en door ons ontwikkeld cursusmateriaal. Bovendien kunnen zij bij ons op rekening kopen.

  Missie

  We organiseren geregeld competities zodat studenten en scholen zich onderling kunnen meten, staan open voor innovatieve ideeën en stimuleren het samen creëren.

 • Secretbox.com

  Wat zou er in zitten?

  Meerdere merken voor een superprijs!

  Secretbox heeft 4 verrassingsboxen die je via hun website kunt bestellen. Er zijn verschillende boxen, o.a. voor hem en haar, tegen verschillende prijzen.

  Het leukste, en misschien als consument wel het belangrijkste, om te weten is dat de waarde van de inhoud veel meer is dan dat je er daadwerkelijk voor betaald.

 • LaQlub.com

  Quality Brandstores

  De nieuwste producten, de hoogste kwaliteit en de mooiste merken

  De nieuwste producten, de hoogste kwaliteit en de mooiste merken; dát kunt u verwachten op ons exclusieve platform LaQlub. Wij bieden u de mogelijkheid een trendsetter in uw omgeving te zijn. Wilt u unieke spullen en bent u op zoek naar producten die niet in iedere keuken of woonkamer staan?

  LaQlub heeft een team met stylisten, inkopers, marketeers en trendsetters die dagelijks op zoek gaan naar gave A-merken en prachtige producten speciaal voor onze elite members. Geen oude modellen, addertjes onder het gras of troep maar kwaliteit.

  Ons team die wordt aangevuld met creatieve schrijvers, technische experts en visueel ontwerpers hebben allen één ding gemeen; een unieke ervaring voor onze members.

 • BenQ-shop.com

  Sprekende beelden voor elke doelgroep

  BenQ-shop.com biedt de professionele en de onderwijsmarkt de kans om high end PRO AV producten tegen de juiste condities aan te kunnen schaffen.

  Ook weet BenQ-shop.com dat er bij ieder product een installatieadvies behoord te zijn en raadt u dan ook aan altijd vooraf contact met BenQ-shop.com op te nemen zodat de juiste inzet van materialen gewaarborgd wordt.

  BenQ-shop.com biedt installatieservices in zowel Nederland als België en komen graag bij u langs voor een advies opmaat.

 • AR-DS.nl

  Service & Onderhoud

  AR-DS B.V. heeft meer dan 25 jaar ervaring in het monteren en leveren van aluminium kozijnen en gevels werd de vraag steeds groter naar het onderhouden van deze producten vandaar zijn we ons daar in gaan specialiseren.

 • Yannick Huy

  Een energiek en veelzijdig persoon.

  Yannick Sameera Huy, beter bekend als iCeyb is een energiek en veelzijdig persoon.

  Door hard werken heeft hij zich in een snel tempo kunnen ontwikkelen en heeft hij zijn doelen en verwachtingen overstegen. Zestien jaar geleden (2002) is hij begonnen met dansen.

  Wat begon als een hobby veranderde al snel toen hij de mogelijkheid kreeg om zijn passie door te geven aan de nieuwe generatie. Inmiddels geeft hij al ruim 15 jaar les bij verschillende dansscholen.

  Meer dan 10 jaar ervaring

  In 2014 naar tien jaar lesgeven, hard trainen en serieuze toewijding bereikte hij een niveau waarvan hij dacht dit nooit te kunnen bereiken. Vandaag de dag verzorgt hij op professioneel niveau breakdance: trainingen, workshops, groepslessen, choreografie, privé lessen, verjaardagsworkshops, shows. Ook is hij actief in het organiseren van evenementen en treed hij op als jurylid bij diverse battles.

Wat kunnen we voor je doen?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Of heb je een hele andere vraag? Bel, mail of kom langs!